+387 63 411 444 info@gama.ba

O nama

Naša priča

Naša priča je počela 2007 godine i to sasvim slučajno. No, ta slučajnost traje i danas, ali sada se zove zaljubljenost u nekretnine i izvor je stalne inspiracije i motiva koji je uvijek prisutni vjetar u leđa.

Nakon broja godina provedenih u drugoj agenciji, osjetili smo potrebu raditi ovaj posao na način koji volimo – iskreno, neposredno, prijateljski. Tada smo shvatili da postoji samo jedan put, a to je otvaranje vlastite agencije!
I eto nas, iz tog malog sjemena posađenog sa ljubavi, izrasla je agencija za nekretnine GAMA. Korijen nam je dubok i čvrst, stablo solidno i postojano, a naše znatiželjne grane se još uvijek šire i rastu, rastu…

Uvijek želimo naučiti još više, raditi još bolje, pružiti svoje usluge još kvalitetnije! I mislimo da u tome i uspjevamo, jer naša pozitivna energija nas tjera naprijed, a vaši osmjesi su nam dokaz da naš trud i kontinuirano usavršavanje vrijedi.

Prodaja, najam, kupovina – stana, kuće, poslovnih prostora, zemljišta, zatim savjetovanje i provjera dokumentacije, – za sve to, ali i puno više, mi i naši vanjski suradnici stojimo vam na raspolaganju.

Zadovoljni klijenti su naš jedini cilj i naša najbolja preporuka.

Vlasnici nekretnina
Hvala vam što nas puštate u svoje domove, vaše povjerenje nam je dragocjeno i uvijek ćemo se truditi da ga opravdamo i zadržimo. Kada nam otvarate vrata svoga stana ili kuće, otvarate nam vrata svoga života i dopuštate nam da u njega zavirimo i to beskrajno cijenimo. Između tih zidova nisu nastajale samo sobe i prostorije, nastajale su razne priče – a mi volimo priče! Vaša priča je naš pokretač i putokaz na zajedničkom putovanju.

Kupci
Naši hrabri tragači za nekretninama!
Hvala vam što potragu za novim domom prepuštate nama. Bilo da je riječ o kupnji stana ili kuće, agencija za nekretnine GAMA rado sudjeluje u vašim novim počecima, u stvaranju novih i radosnih priča!
Naravno, osim pomoći i organizacije cjelokupnog procesa, od prvog koraka (odabira nekretnine) do zadnjeg (predaja dokumentacije u Zemljišne knjige), možda ćemo se još malo družiti. Ukoliko budete trebali usluge arhitekta, rado ćemo vam ga preporučiti. Možda ćete trebati i građevince? Može!
Možda ćete nas htjeti pozvati na party useljenja? Ma može! Jedva čekamo vidjeti vaše novo gnijezdo jer smo ga pomogli sviti!

Najmoprimci
Naši dragi urbani nomadi! Novi dom nije samo onaj koji je kupljen, zar ne? Znamo to jako dobro, bili smo na vašem mjestu. No, i privremeni dom je ipak dom, i zato je jako važno odabrati najbolje. I tu na scenu stupamo mi – od izrade ponuda stanova i/ili kuća pa sve do dana useljenja i spuštanja kovčega, mi smo uz vas. Hvala vam na ukazanom povjerenju, uvijek ćemo se truditi za vas pronaći najbolji stan ili kuću za najam u Mostaru. Mostar je naš grad, poznajemo ga dobro, a nekretnine su naša strast.

Naši dragi ekspati! Diplomati, zaposlenici i manageri raznih tvrtki, vi koji pokrećete vlastiti business u našem gradu, vi koji ste došli u turistički posjet i zauvijek ostali, vi koji ste došli na studij! – svi nam dobrodošli! Hvala vam što smo mi, agencija za nekretnine GAMA, prva vrata na koja ste pokucali.
Zadovoljstvo nam je za vas pronaći novi dom u našem lijepom gradu, najam stana ili kuće u Mostaru naša je specijalnost. Naša misija je da se ovdje osjećate kao kod svoje kuće.
Dobrodošli!

Naš Blog

Naši partneri