+387 63 411 444 info@gama.ba

Za prodavatelje

Zašto prodavati nekretninu sa nama?

Ne zaslužujete li više od oglasa i fotografija loše kvalitete, lošeg opisa vaše nekretnine te ponekog poziva? U xNekretninama uvjerenja smo da zaslužujete agenciju koja će kvalitetno prezentovati Vašu nekretninu i biti uz Vas od početka do okončanja procesa prodaje. Zaslužujete suradnika koji brine da proces teče glatko, a ostvarena cijena nekretnine postigne maksimalni mogući iznos.

Vaše su potrebe za nas na prvome mjestu.

Suradnjom s nama dobivate:

 

Nekoliko je razloga zašto naša usluga nadmašuje vaša očekivanja:

Temeljeći poslovanje na uvjerenju da naša snaga proizlazi iz timskog rada, zajedništva i usredotočenosti na zajednički cilj, svaki agent xNekretnina dijeli zajedničku viziju agencije: pružiti klijentu maksimalnu razinu kvalitete usluge.

Kontinuirane edukacije i usavršavanja, praćenje novosti na tržištu nekretnina i zakonskih regulativa vezanih uz poslovanje nekretninama konstanta su zahvaljujući kojoj smo vam uvijek spremni dati provjerene i točne informacije.

Vodeći se načelima povjerenja i poštenja utkanima u poslovanje xNekretnina, naš uspjeh mjerimo razinom zadovoljstva naših klijenata. Povjerite nam prodaju vaše nekretnine i budite sigurni da će naši agenti dati sve od sebe kako biste dobili i više od onog za što ste ih angažirali.

 

Spremni ste započeti proces prodaje? Tu smo za Vas!
Kontaktirajte nas putem telefona +387 63 411 444 (mobitel/viber/whatsapp) ili e-mail: info@gama.ba