+387 63 411 444 info@gama.ba

Easy Testimonials

D.Margeta
28/05/2024

D.Margeta

Želim izraziti svoju najdublju zahvalnost za vašu izvanrednu uslugu i profesionalizam u vezi s prodajom mog stana. Vaša agencija je premašila sva očekivanja, posebno u pogledu brzine i efikasnosti. Rado ću preporučiti vašu agenciju svima...
Read more
Ž. Glavaš
25/10/2023

Ž. Glavaš

Hvala na izvrsno odrađenom poslu prodaje moje nekretnine. Izuzetno profesionalno, brzo i sigurno. Topao ljudski odnos koji sam doživjela tokom cijelog procesa. Dino, sve pohvale i tople preporuke u budućem radu i poslovanju!
Read more
M. Antelj
18/02/2023

M. Antelj

Imali smo prelepo iskustvo sa ovom agencijom, pošteni i korektni. Iznenađeni smo brzinom prodaje naše nekretnine i čak smo dobili više novca nego smo tražili. Od nas ćete sigurno imati najbolje preporuke.
Read more
G. Lečić
18/02/2023

G. Lečić

Kao prodavci možemo reći da smo imali odlično iskustvo sa ovom agencijom. Oni su se pobrinuli o svemu. Prezadovoljni smo prodajom naše nekretnine.
Read more
N. Herter
06/11/2022

N. Herter

Maximale Ehrlichkeit, Aufrichtigkeit, Herzlichkeit, Engagement und Professionalität sind nur ein Teil der Attribute die die Agentur GAMA und Herrn Dino hervorheben. Sowohl die Verkäufer als auch die Käufer können sicher sein, dass sie gleichwertig und...
Read more
P. Mandlbaum
14/04/2022

P. Mandlbaum

Agencija GAMA je zaista ispunila naša očekivanja i prevazišla ih u mnogim aspektima. Toplo preporučujem njihove usluge svima koji traže pouzdanog partnera u svijetu nekretnina.
Read more
E. Rosenfield
16/02/2022

E. Rosenfield

Agencija GAMA se izdvaja po svom pristupu poslu i načinu na koji rade, imaju fantastičan marketing što ih izdvaja od ostalih agencija. Način na koji rade me je privukao da ih kontaktiram. Imali su sjajne...
Read more
M. Ejubović
29/05/2021

M. Ejubović

Kao kupci, imali smo ogromno povjerenje i sigurnost u vas. Hvala vam na svemu što ste ispoštovali i ostali sa nama do kraja. Od nas ćete dobiti najbolje preporuke.
Read more
1 2 3