+387 63 411 444 info@gama.ba

Zemljište za ranč, turizam ili investicija za budućnost

Potoci, Mostar
390.000 €

Opis

U prodaji je imanje idealno za ranč, turizam, poljoprivredu ili investicija za budućnost

Kada kupujete nekretninu važno je prepoznati njen potencijal. Ovo je upravo takva nekretnina, za kupca koji će znati prepoznati priliku.

Ovo imanje je izvor i način života, mjesto na koje se rado dolazilo i sa koga se teška srca odlazilo. Na ovom imanju ljudi su živjeli, radili, djeca stasavala a sada je došlo vrijeme za nove ideje, nove generacije i novu energiju. Ovo imanje je neiscrpan izvor pozitivne energije i postoji ta neka nevidljiva sila koja Vas tamo stalno vuče…

Ovo prelijepo imanje, smješteno u naselju Potoci kod Mostara, dodatno oduzima dah svojom jedinstvenom lokacijom okruženom brdima i proplancima koji stvaraju slikovit ambijent, pružajući vam spektakularne poglede na okolni pejzaž koji mijenja boje s godišnjim dobima. Neka ovo bude vaša prilika da živite u skladu s prirodom, privatnošću i u zagrljaju pejzaža koji oduzima dah.

Zemljište koje je predmet naše prodaje ima ukupno 14.726 m2, sve u komadu, jedna cjelina. Površinu od cca 6000m2 zauzima vinograd od 3000 sadnica, koji se odlično održava i koji daje bogat rod.
Na zemljištu postoji bušotina sa prirodnom pitkom vodom, te ova prirodna resursna prednost čini ovo imanje još poželjnijim i pogodnijim za održivi i udoban život.

Ovo izuzetno imanje, locirano na pola puta između Mostara i Rujišta, nudi vam ne samo priliku za posjedovanje rajskog kutka, već i izvanrednu lokaciju koja vam omogućava brzu i laku povezanost s obližnjim urbanim i prirodnim atrakcijama.

Sa širinom ulaza od 6.50 metara, ovo imanje dočekuje vas prostranim i pristupačnim prilazom, čineći pristup nekretnini jednostavnim i udobnim. Ova karakteristika omogućava vam slobodu kretanja i lakoću upravljanja svakodnevnim životom.

I na kraju da napomenemo da je na čitavom imanju dozvoljena gradnja i da je svo imanje ograđeno.

Vlasništvo je 1/1, bez tereta!
Cijena imanja: 390.000 EUR (za ozbiljnog kupca uvijek postoji mogućnost dogovora)

Za preged imanja i više informacija kontaktirajte nas na +387 63 411 444 (mobitel/viber/whatsapp)

  • ID broj: 12122
  • Broj pregleda: 725

Video