+387 63 411 444 info@gama.ba

Zemljište 29.000m2 – Čapljina

Čapljina

Opis

U prodaji imamo zemljište od 29.000 m2, smješteno uz lokalni asfaltni put, što olakšava pristup i logistiku, te je kompletna infrastruktura struja i gradski vodovod uz parcelu.

S obzirom na svoju prostranu površinu i pogodnu lokaciju, ovo zemljište nudi raznolike mogućnosti upotrebe. Idealno je za poljoprivredne svrhe, s dovoljno prostora za usjeve ili stočarstvo. Također, s obzirom na dozvoljenu gradnju, pruža se prilika za razvoj stambenih ili komercijalnih objekata prema potrebama i željama kupca.

Ova parcela nudi izvanrednu priliku za one koji traže kombinaciju ruralnog okruženja s urbanim udobnostima, nudeći potencijal za raznolike poslovne ili privatne projekte. 

Osim toga, važno je istaknuti da je ovo zemljište udaljeno samo 4 kilometra od buduće priključne tačke na autoputu. Budući da se autoputovi često smatraju ključnim faktorima u razvoju infrastrukture i gospodarstva, ova blizina ima potencijal značajno povećati vrijednost zemljišta u budućnosti.

Kada autoput bude dovršen, očekuje se dodatni porast vrijednosti ove nekretnine, čineći je privlačnom investicijskom prilikom. Ova informacija dodatno naglašava dugoročni potencijal ove parcele i čini je izuzetno poželjnom za kupce koji traže ne samo trenutnu korist, već i perspektivu rasta i vrijednosti u budućnosti.

Vlasništvo je 1/1, bez tereta!
Cijena: po dogovoru

Više informacija možete dobiti putem našeg kontakt broja ili email-a.

  • ID broj: 12221
  • Broj pregleda: 185