+387 63 411 444 info@gama.ba

Predivna kuća sa bazenom i panoramskim pogledom na Stolac, u blizini starog grada Vidoški

Stolac, Bosna i Hercegovina
350.000 €

Opis

Za one koji si mogu priuštiti kvalitet, uređenost, komfor. Za odmor, život, posao, druženje i hedonizam. Za sreću cijele porodice.
Ako ste se pronašli u ovom kratkom opisu, onda obavezno pročitajte ovaj oglas do kraja.

Prodaje se predivna kuća sa bazenom, na tri kaskadne etaže u mirnom dijelu grada Stoca, idealna za porodicu ili kao investicija za turistički najam. Kuća je projektovana sa pažnjom prema funkcionalnosti i udobnosti, nudeći dovoljno prostora za sve vaše potrebe.

Na prvoj etaži nalazi se prostrana ostava savršena za odlaganje ležaljki, suncobrana, stolova, stolica i drugih sezonskih predmeta, omogućavajući vam da održavate prostor čistim i organiziranim.

Druga etaža sadrži prostrani dnevni boravak koji je odvojen od kuhinje i trpezarije, pružajući vam privatnost i udobnost. Ovdje se nalazi i jedna spavaća soba, kupatilo, manja ostava, hodnik, te terasa savršena za jutarnje kafe ili opuštanje nakon dugog dana.

Na trećoj etaži smještene su tri spavaće sobe, od kojih dvije imaju direktan izlaz na veliku terasu. S terase se pruža predivan panoramski pogled na grad Stolac i okolna brda, idealan za uživanje u večernjim zalascima sunca. Na ovoj etaži se također nalazi kupatilo, hodnik i još jedna velika ostava koja se može prenamijeniti u dodatne spavaće sobe, radionicu ili drugi prostor po vašem izboru.

Na samom ulazu u kuću nalazi se parking prostor za tri vozila, od kojih su dva natkrivena, pružajući zaštitu vašim automobilima od vremenskih neprilika.

Dodatna prednost ove nekretnine je njena izvanredna lokacija. Na samo 150 metara od kuće nalazi se Stari grad Vidoški, jedan od najznačajnijih historijskih lokaliteta u Hercegovini. Prostire se na 20.000 m², a u XVII stoljeću imao je 13 kula i bio najbolje utvrđeni grad u Hercegovini. Blizina ovog historijskog dragulja daje posebnu vrijednost i čar ovoj nekretnini.

Ova kuća je idealna za one koji traže komfor, prostranost i privatnost, a istovremeno žele biti blizu svih važnih sadržaja i prirodnih ljepota koje Stolac nudi. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog predivnog doma sa bazenom koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i pružiti vam ugodan životni prostor.

Vlasništvoje 1/1, bez tereta!

Za dodatne informacije i raspored pregleda, molimo kontaktirajte nas na dole navedeni broj.

 

  • Tip nekretnine: Kuća
  • Status: Prodaja
  • Lokacija nekretnine: Stolac
  • Br.soba: 4
  • Br.kupatila: 2
  • Površina: 222 m²
  • Površina parcele: 290 m²
  • ID broj: 12240
  • Broj pregleda: 26