+387 63 411 444 info@gama.ba

Kupres – Zemljište od 50.000m2 na odličnoj lokaciji

Kupres, Bosna i Hercegovina

Opis

Na raspolaganju vam je idealna prilika za kupovinu zemljišta površine 50.690m2 smještenog u neposrednoj blizini gospodarske zone Rupe, cca 1km udaljeno od grada Kupresa. Ovo zemljište nudi izuzetnu mogućnost za razvoj različitih poslovnih ili industrijskih projekata, zahvaljujući svojoj povoljnoj lokaciji i velikoj površini.

Blizina gospodarske zone omogućava jednostavan pristup infrastrukturi i resursima potrebnim za uspješno poslovanje. Također, zemljište se nalazi u okruženju prirodnih ljepota Kupresa, što ga čini atraktivnim i za one koji cijene kvalitetan životni prostor.

S obzirom na veličinu zemljišta, postoji mnogo mogućnosti za njegovu optimalnu upotrebu. Bilo da planirate izgradnju industrijskih pogona, skladišta, logističkog centra ili turističkih sadržaja, ovo zemljište pruža dovoljno prostora za ostvarenje vaših poslovnih ciljeva.

Pored zemljišta i kroz jedan dio zemljišta teče potok Karićevac, koji pruža ne samo estetsku vrijednost, već i praktičnu korist. Njegova prisutnost može poslužiti kao izvor pitke vode za potrebe vašeg projekta, ali isto tako i kao prirodni ukras koji dodatno obogaćuje okolinu.

Kontaktirajte nas što prije kako biste saznali više informacija i iskoristili sve potencijale koje ovo zemljište nudi.

Vlasništvo je uredno, bez tereta!
Cijena: po dogovoru


Za samo 2h lagane vožnje iz Kupresa stižete u gradove kao što su Split, Makarska, Međugorje i Sarajevo.

Grad Kupres je prekrasno mjesto smješteno u srcu Bosne i Hercegovine, koje oduzima dah svojom netaknutom prirodom, bogatom kulturnom baštinom i raznolikim mogućnostima za aktivnosti na otvorenom.

Nalazi se na nadmorskoj visini od oko 1200 metara, što ga čini jednim od najviših gradova u Bosni i Hercegovini. Ova visinska lokacija donosi izvanredne klimatske uvjete, s toplim ljetima i snježnim zimama, što čini Kupres popularnom destinacijom tijekom cijele godine.

Kupres je poznat po svojim prekrasnim prirodnim resursima, uključujući netaknute šume, prostrane livade i kristalno čiste planinske potoke. Ovo područje je raj za ljubitelje aktivnosti na otvorenom, kao što su planinarenje, skijanje, vožnja biciklom, planinski pohodi, lov i naravno skijalište.

Uz bogatu prirodnu ljepotu, Kupres nudi i bogatu kulturnu baštinu. Posjetitelji mogu istraživati ​​tradicionalne seoske kuće, crkve, muzeje i lokalne obrte koji svjedoče o dugoj povijesti i tradiciji ovog područja.

Grad Kupres također nudi raznolike mogućnosti za smještaj, od udobnih hotela do autentičnih planinskih kuća i seoskih domaćinstava, pružajući posjetiteljima priliku da dožive istinsku gostoljubivost i toplinu lokalnog stanovništva.

Sve u svemu, Kupres je destinacija koja će oduševiti posjetitelje svojom prirodnom ljepotom, kulturnom baštinom i raznovrsnim aktivnostima, čineći ga savršenim mjestom za opuštanje i uživanje u mirnom životu u prirodi.

  • ID broj: 12154
  • Broj pregleda: 125

Video