+387 63 411 444 info@gama.ba

Kuća u izgradnji, Marina (HR)

Jadransko more, Marina, Hrvatska
220.000 €

Opis

Na prodaju je predivna kuća u izgradnji smještena u mirnom mjestu Marina, nedaleko od Trogira. Ova nekretnina nudi idealan spoj udobnosti, prostora i prekrasnog prirodnog okoliša. Svega 450m od mora i prelijepih plaža, ova kuća predstavlja savršenu priliku za život u blizini obale.

Kuća se nalazi na prostranoj parceli površine 971m2, a korisna površina kuće iznosi 153m2, plus krovna terasa površine 25,90m2.
Ovdje imate priliku oblikovati svoj san o idealnom domu. Prostrani prostori nude nevjerojatnu slobodu dizajna, omogućujući vam da stvorite interijer po vašim željama i potrebama. Parcela ima dovoljno prostora za izgradnju bazena, garaže i vanjskog roštilja, što će vam omogućiti da u potpunosti uživate u mediteranskom načinu života.

Jedna od najvećih prednosti ove nekretnine je njezin prelijep panoramski pogled. Dok budete uživali na terasi moći ćete uživati u spektakularnom pogledu na okolnu prirodu, a djelomično se čak može vidjeti i more. Ovo će vam omogućiti da svaki dan započnete s osjećajem sreće i opuštanja.

Lokacija ove kuće također je izvanredna. Plaža je udaljena samo 450 metara, što znači da ćete lako moći uživati u sunčanju, kupanju i vodenim aktivnostima. Također, Marina je pitoreskno mjesto koje nudi sve potrebne sadržaje, uključujući trgovine, restorane i kafiće.

Posjeduje priključak za vodu, struju, te ima septičku jamu.

Vlasništvo je uredno, kuća je uknjižena!
Cijena: 220.000 EUR

Ova kuća nije samo dom, već i prazno platno na kojem možete stvoriti svoj životni san. Beskrajne mogućnosti čekaju vas u Marini. Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o planovima i mogućnostima prilagodbe ove kuće prema vašim jedinstvenim željama i potrebama.
Luksuzno mediteransko življenje nikada nije bilo bliže!

Mob/viber/whatsapp: +387 63 411 444

Kvalitetnne fotografije i tlocrt kuće možete pogledati na ovom linku: https://drive.google.com/drive/folders/1F-PUwlmQ9JrFsoA8zDCJyVi–CYKkcat?usp=sharing

  • Tip nekretnine: Kuća
  • Status: Prodaja
  • Br.soba: 3
  • Br.kupatila: 2
  • Površina: 153 m²
  • Površina parcele: 971 m²
  • ID broj: 12054
  • Broj pregleda: 750