+387 63 411 444 info@gama.ba

Kuća u Potocima kod Mostara – rješenje za cijelu porodicu

Potoci, Mostar

Opis

7 min vožnje od centra grada Mostara i 500m od magistralnog puta M17 nalazi se kvalitetna porodična kuća novije gradnje sa velikim dvorištem od 1200m2.

Koliko je danas teško pronaći novi životni prostor pogotovo kada su kuće u pitanju svjedoči i činjenica da se velik broj kuća dugo zadržava na tržištu iz raznih razloga.

Ova porodična kuća je prava mjera odlično “upakovanih” kvadrata, lokacije i uređenosti same nekretnine.

Kuća u Potocima ukupne korisne površine 170 m2, plus garaža 15.60m2, sastoji se od prizemlja i sprata. Prizemlje kuće površine 80m2 je kompletno završeno i posjeduje hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, wc i ostavu. U prizemlju je također smješten i poslovni prostor koji se može pretvoriti u spavaću sobu. Na spratu kuće se nalazi veliki hodnik, 4 spavaće sobe, kupatilo i dva balkona. Potrebna mala ulaganja da se završe dvije spavaće sobe i kupatilo na spratu.
Pored kuće se nalazi garaža površine 15,60m2. 

Plac je površine 1200 m2, kompletno ograđen betonskim zidom i ogradom. Na placu postoji mogućnost izgradnje bazena i dječijeg igrališta kao i prostora za roštilj.

Kuća se i kupuje zbog dvorišta, ovdje imate baš onoliko prostora koliko Vam je dovoljno, da nemate mnogo posla oko njega, a opet dovoljno za potrebe porodičnog života.

Infrastrukturna opemljenost

Infrastrukturnu opremljenost kuće čine trofazna struja (posebni osigurači za prizemlje, sprat i poslovni prostor), gradska voda, kablovska TV i internet.

Zbog izgradnje kompleksa novih malih porodičnih kuća u blizini ovo naselje dobija novu konturu za miran porodičan život.

Sigurni smo da ćete prije svega prepoznati kvalitet ove kuće, a kada nas nazovete i kada Vam pokažemo kuću uvjerit ćete se i u sve ono što ste pročitali u o ovom tekstu.

Za sve informacije o kupovini ove  kuće, kontaktirajte nas na broj +387 63 411 444 (mobitel/viber/whatsapp).

Vlasništvo je 1/1, bez tereta!
Cijena: po dogovoru

  • Tip nekretnine: Kuća
  • Status: Prodaja
  • Lokacija nekretnine: Mostar
  • Br.soba: 4
  • Br.kupatila: 2
  • Površina: 170 m²
  • Površina parcele: 1200 m²
  • ID broj: 11731
  • Broj pregleda: 1114